1. Iš pradžių tešlai leidžiame atšilti kambario temperatūroje, plonai ją iškočiojame
2. Tuomet kiaušinį išplakame, šiek tiek jo atidedame į indelį (bus aptepti paruoštą sluoksniuotį), kitą - supilame į varškę.
3. Tada varškę gerai ištriname su kiaušinio plakiniu, cukrumi (šiek tiek, pagal skonį) bei vaniliniu cukrumi.
4. Po to klojame vieną iškočiotą tešlos lapelį, jį aptepame varške (puse kiekio), paskui klokite kitą lapelį bei jį aptepame likusiu varškės kiekiu. Galima, jei norisi, paskaninti sluoksniuotį ir šviežiomis uogomis, kurių saujelę kitą užberiame ant varškės sluoksnių.
5. Atsargiai suvyniojame, kraštelius šiek tiek užlipiname, dedame į kepimo popieriumi išteptą skardą, aptepame kiaušinio plakiniu ir dedame kepti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę (maždaug 45-50 minučių) arba - kol sluoksniuotis dailiai pagels. Iškeptą galima, jei norisi, pabarstyti cukraus pudra. Skanaujame!