Grybų mišrainė žiemai su svogūnais ir morkomis (be acto) – tai natūralus ir švelnaus skonio konservuotas patiekalas, puikiai tinkantis žiemai. Šioje mišrainėje grybai dera su saldžiomis morkomis ir švelniai keptais svogūnais, o acto nebuvimas išlaiko natūralią ingredientų skonio pusiausvyrą. Ji gali būti puikiai patiekiama kaip užkandis ar garnyras prie įvairių patiekalų. Mišrainė suteikia galimybę mėgautis šviežių grybų skoniu šaltuoju metų laiku.
Autorės komentaras - vyras grįžo iš miško su nemažai grybų. Iškart prisiminiau savo auksinį mišrainės žiemai receptą ir bėgau gaminti. Būna gaminu iš trigubos normos, nes gaunasi tobulai, dažniausiai žiemos net nesulaukia, tad noriu būti visiška tikra, kad užteks. Būtinai mėginkite ir Jūs.
Inesa Inesa Urbutiene
Atsakyti
Vilė
Atsakyti