Tikriausiai Lietuvoje nei vienas Kūčių stalas nebūna be skaniosios silkės. Ją lietuviai mėgsta valgyti atskirai, ir mišrainėse, ir ant sumuštinių. Žinomiausias ir tikriausiai populiarus patiekalas -
silkė pataluose. Silkė yra labai skani, bet kaip ir kitas žuvis, ją pirmiausia reikia gerai nuvalyti. Perskaitę šį straipsnį, išmoksite, kaip greitai ir be didelio vargo nusivalyti silkę.
Silkės filė be kaulų pasiruoše per porą minučių. Skaitom!
Romualda Balaikiene
Atsakyti
AŠ
Atsakyti
Danute
Atsakyti
Alma
Atsakyti
Silkė
Regina
Atsakyti
Vilius
Atsakyti
Valerija
Atsakyti
No
Elvyra
Jas
Atsakyti
Edita
Atsakyti
Birute Baranauskiene
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Zigmas
Atsakyti
mikis
Atsakyti
Rūta Šidiškytė Kliunkienė
Atsakyti
Ausra
Diana Skardziuviene
Atsakyti
Ona
Atsakyti
Alfredas Savickas
Atsakyti
Šalčius Raimondas
Atsakyti
Vidas
albinas
Atsakyti
Vida
Ona Januleviciene
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Miki
Atsakyti