Nuostabus silkės patiekalas, kuris pagardintas razinomis, svogūnais, saulėgrąžomis ir alyvuogių aliejumi. Tinka ne tik pačioms įvairioms šventėms, bet ir skaniai vakarienei ar pietums. Paruošimas labai paprastas, o ir ingredientų vos 5!
Ingredientai
silkė
razinos
svogūnai
saulėgrąžos
alyvuogių aliejus
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Visų ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį.
2. Iš pradžių silkę supjaustykite nedideliais gabaliukais bei dėkite į dubenėlį.
3. Razinas išmirkykite karštame vandenyje.
4. Tuomet svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Juos pakepinkite įkaitintame aliejuje. Į tą pačią keptuvę dėkite saulėgrąžas. Toliau viską kepinkite. Tada nusausinkite išmirkytas razinas bei dėkite į keptuvę su svogūnais bei saulėgrąžomis. Dar keletą minučių pakepinkite bei palikite atvėsti.
5. Po to pasigamintą mišinį dėkite ant silkutės. Patiekite ir skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai
Gitana Milieskiene
Manau, kad bus skanu, vilioja, jau ryt išbandysiu😊
Atsakyti
Gitana Milieskiene
Atsakyti
Ema
Atsakyti