Itališkos salotos su lašiša

Ingredientai

    • salotų: 100 gramų
    • agurkų: 1
    • žaliųjų alyvuogių: 20 gramų
    • lašišos: 150 gramų
    • pomidorų: 1
    • balzaminio acto: 1 valgomojo šaukšto
    • alyvuogių aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • Provanso žolelių prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
    • batono: 2 riekelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pomidorą bei agurką supjaustome, tada susmulkiname lašišos filė.
  2. 2. Tuomet batoną supjaustome nedideliais kubeliais bei pakepiname keptuvėje be riebalų, kol gražiai apskrus.
  3. 3. Galiausiai suplėšytas salotas išdėliojame lėkštėje, ant salotų dedame susmulkintas daržoves, supjaustytus lašišos gabalėlius bei alyvuoges. Apšlakstome iš balzaminio acto, alyvuogių aliejaus ir Provanso žolelių sumaišytu skaniu padažu. Mėgaujamės!

Atsiliepimai

Medaus ir garstyčių padažas salotoms
(6)
Valdorfo spanguolių salotos su vynuogėmis, salierais ir obuoliais
(4)
Obuolių ir morkų salotos su majonezu
(2)
Cezario salotos su traškia vištiena
(1)