1. Pirmiausia kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi bei druska. Supilkite lydytą sviestą.
2. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kakava bei vaniliniu cukrumi. Į kiaušinių trynių - sviesto masę palaipsniui pilkite pieną bei miltų mišinį. Gerai išmaišykite. Švelniai įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus bei kepkite.
3. Galiausiai kškeptus vaflius pabarstykite miltiniu cukrumi... Mėgaukitės!
4. Pastebėjimas: Dėl kakavos - recepte yra nurodytas kiekis - 5 šaukštai. Jeigu kakava silpnesnė, tai yra maženės koncentracijos, galite dėti visus penkis, bet, jeigu kakava stipresnė, kartesnė, tada pakanka ir kokių dviejų - trijų šaukštų.
5. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vafliai.
Atsakinėjama į Komentarą