Nuostabaus skonio kalakutienos karbonadas, kuris iškepamas paprastai ir greitai. Lengvas ir be galo skanus patiekalas, kurį sugebės paruošti ir daug patirties virtuvėje neturintis žmogus. Rekomenduoju pamėginti!
4. Kiaušinį išplakite šakutės pagalba kartu su žolelėmis (jeigu jas naudosite).
5. Pamirkykite karbonadus ir sudėkite į dubenį arba indą, užpilkite likusiu kiaušinio plakiniu. Palikite pastovėti maždaug 15 minučių. Jeigu nori pasimarinuoti iš anksto, tai dubenį uždenkite maistine plėvele ir galite šitaip marinuoti šaldytuve iki 24 valandų.
6. Po to karbonadus apibarstykite džiūvėsėliais, kad susidarytų tanki plutelė.
7. Pasiruoškite keptuvę storu dugnu ant stiprios kaitros. Palaukite kol augalinis aliejus gerai įkais. Šiame etape sudėkite ir sviestą, jeigu jį naudosite.
8. Pradėkite kepti karbonadus. Kai tik po 45-50 sekundžių - apačia parausta, apverskite ir sumažinkite kaitrą. Pasūdykite jau apkeptą pusę. Antrai pusei kepti užtenka vos 50-60 sekundžių. Stenkitės neperkepti, nes patiekalas taps kietokas ir nebe toks skanus.
9. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite! ;)
10. Rekomendacija: Daugiau karbonadų receptų rasite: Karbonadų receptai.