Kaliaropių ir raudonųjų kopūstų salotos

Ingredientai

    • raudonieji kopūstai: maždaug ketvirtadalio galvos (tinka ir baltas)
    • morkos: 1 (didelės)
    • kaliaropės: 1 (nedidelės)
    • svogūnų laiškai
    • krapai
    • petražolės
    • veganiškas majonezas: pagal skonį (naudojom "Sojalitos" sojų majonezą)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kopūstą supjaustome labai plonais šiaudeliais, morką bei kaliaropę sutarkuojame, žalumynus – sukapojame.
  2. 2. Viską sumaišome, paskaniname druska bei pipirais, tuomet krauname į lėkštes/dubenėlius, sumaišome su majonezu.
  3. 3. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Pastebėjimas: Jeigu visų pagamintų salotų iškart nepavyksta suvalgyti, jas geriau yra laikyti šaldytuve nesumaišytas su majonezu.

Atsiliepimai

Cezario salotos su kalakutiena ir parmezano sūriu
(4)
Tobulos burrata salotos su keptais pomidorais
(1)