Karštos antienos salotos su aviečių padažu - būtinai paragaukite!

Ingredientai

    • antienos filė "Žolelių" didkepsnis iš "Kitchen me": 350 gramų
    • rukolos salotos: 1 saujos
    • avietės: 1 saujos
    Padažui:
    • avietės: 0,5 stiklinės
    • medus: 1 šaukštelio
    • obuolių actas: 1 šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • malti baltieji pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių antienos filė didkepsnį supjaustykite griežinėliais bei iškepkite keptuvėje. Kepkite po maždaug 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
  2. 2. Tuomet padažui trintuvėje sutriname avietes, medų, actą, aliejų bei pipirus. Triname iki vientisos masės.
  3. 3. Po to į lėkštes sudėkite salotas, nuplautas bei nusausintas avietes. Ant viršaus dėkite iškeptą antieną. Galiausiai apliejame pasigamintu aviečių padažu. Patiekiame iškart. Lepinamės!

Atsiliepimai

Antienos kepsneliai su rūkyta paprika
(1)
Mini užkandėlės su antienos paštetu ir džemu
(1)
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)