Karštos antienos salotos su aviečių padažu - būtinai paragaukite!

2019-04-19 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Karštos antienos salotos su aviečių padažu - būtinai paragaukite!

Ingredientai

    • antienos filė "Žolelių" didkepsnis iš "Kitchen me": 350 gramų
    • rukolos salotos: 1 saujos
    • avietės: 1 saujos
    Padažui:
    • avietės: 0,5 stiklinės
    • medus: 1 šaukštelio
    • obuolių actas: 1 šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • malti baltieji pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių antienos filė didkepsnį supjaustykite griežinėliais bei iškepkite keptuvėje. Kepkite po maždaug 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
  2. 2. Tuomet padažui trintuvėje sutriname avietes, medų, actą, aliejų bei pipirus. Triname iki vientisos masės.
  3. 3. Po to į lėkštes sudėkite salotas, nuplautas bei nusausintas avietes. Ant viršaus dėkite iškeptą antieną. Galiausiai apliejame pasigamintu aviečių padažu. Patiekiame iškart. Lepinamės!
Troškinta žąsis arba antis
(3)