Tai itin sultingi bei minkšti paukštienos suktinukai, kurie tinka tiek pietums tiek vakarienei. Tačiau jie yra tokie prabangūs, kad tinka Kalėdoms arba Velykoms, nusivylusių tikrai nebus. :)
Įprastai aš šiuos suktinukus visada gamindavau iš vištienos kulšelių mėsos, bet šį kartą savo šaldytuve turėjau antienos ir nusprendžiau, kad jie puikiai pavyks su šia mėsa. Ir aš visiškai neklydau. Abu variantai yra puikūs, tad mėsą rinkitės savo nuožiūra. Šoninė išlaiko juos itin sultingus.
Tikriausiai didžiausias šių suktinukų minusas, kad iš pradžių juos reikia apskrudinti keptuvėje, o tik po to pabaigti kepti orkaitėje. Tad šiek tiek daugiau papildomų indų, kuriuos teks plauti. :)