1. Tešla: Kefyrą sumaišome su kepimo milteliais, leidžiame kokią minutę-dvi pastovėti. Tuomet beriame druską, cukrų ir persijotus miltus bei išmaišome.
2. Įdaras: Kiaušinį sutarkuojame stambios tarkos pagalba, sumaišome su faršu, beriame susmulkintus svogūnų laiškus, žalumynus, prieskonius bei išmaišome.
3. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus bei dedame po nedidelį šaukštą tešlos, ant jos – įdaro, o ant viršaus vėl dedame tešlos. Kepame blynelius virš nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Itin paprastai ir greitai pagaminami blyneliai, kurie yra gardūs ne tik karšti, bet ir kai atvėsta. Jeigu kyla klausimas ar reikia kiaušinių į tešlą - tikrai nereikia.
5. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.