1. Pirmiausia špinatų lapus nuplauname ir pašaliname kotelius.
2. Tuomet į smulkintuvą suberiame špinatus, supilame pieną ir vandenį, ir sublenderiuojame iki žalios masės.
3. Po to įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus ir sumalame iki vientisos masės.
4. Įberiame druskos, įsijojame miltus su cukraus pudra ir dar kartą sumalame iki vientisos žalios masės.
5. Leidžiame maždaug 10 minučių tešlai pastovėti, kad gerai išbrinktų miltai.
6. Kepame blynus tik gerai įkaitintoje keptuvėje, be riebalų. Plonu sluoksniu (pavartant keptuvę, kad tešla lygiai pasiskleistų į kraštus) pilame lietinių tešlą.
7. Rikotos sūrį sumaišome su jogurtu, medumi ir su nutarkuota citrinos žievele.
8. Paskleidžiame įdarą ant blynų ir sulankstome į trikampius. Prieš patiekiant lengvai apkepame.
9. Patiekiame su medumi bei šviežiomis uogomis. Lepinamės!
10. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.