Šie lengvi ir purūs varškėčiai – tai sveikas ir gardus užkandis, kurį lengvai paruošite karšto oro gruzdintuvėje. Medus suteikia natūralaus saldumo, o švelni varškės tekstūra puikiai dera su traškia išore. Varškėčiai puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek desertui, ypač patiekiami su graikišku jogurtu ir mėgstamais priedais, pavyzdžiui, šviežiomis uogomis, vaisiais ar šlakeliu medaus. Tai paprastas, bet maistingas patiekalas, kuris džiugins savo subtiliu skoniu ir sveikatai palankiais ingredientais.
Redaktorės Vaidos komentaras - labai visiems pažįstamas patiekalas, visiškas vaikystės hitas. Kepant karšto oro gruzdintuvėje varškėtukai iškeps be papildomų riebalų, bus minkšti ir purūs. Patiekite su mėgstamais priedais, man skaniausia su grietine, pagardinta truputėliu vanilinio cukraus.