1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet kambario temperatūros sviestą plakame elektriniu plakikliu, o jam suminkštėjus suberiame cukrų bei dar paplakame, kad gautųsi vientisa masė.
3. Įmušame kiaušinius, supilame grietinę bei viską išplakame iki vientisumo - masė bus ganėtinai tiršta.
4. Tada suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei viską gerai išmaišome.
5. Dabar paruošiame keksiukų formeles bei užpildome jas tešla: dedame po šaukštą masės, po to įspraudžiame braškę bei ant viršaus dar truputėlį tešlos).
6. Kepame maždaug 20-25 minutes, kol keksiukai gražiai iškils bei paruduos. Lepinamės!
7. Pastebėjimas: Papuošimui nuostabiai tinka plaktos grietinėlės "kepuraitė".
Atsakinėjama į Komentarą