1. Iš pradžių puodelyje ištirpiname sviestą, tuomet sudedame cukrų, pieną, kakavą ir šokoladą. Viską paverdame maždaug 3-5 minutes.
2. Tada į dubenį suberiame persijotus miltus su soda, supilame ištirpintą masę, gerai išmaišome, kai masė šiek tiek pravės sudedame kiaušinio trynius, grietinę, supilame brendį, viską išmaišome.
3. Atskirai iki purumo išplakame kiaušinio baltymus, atsargiai įmaišome į tešlą.
4. Supilstome į keksiukų formeles bei dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 10-15 minučių.
5. Kremas: Ištriname sūrį su žemės riešutų sviestu iki vientisos masės.
6. Supilame puse cukraus pudros bei išmaišome. Plakame grietinėlę kol ši suputos ir po truputį pilame cukraus pudrą. Plakame kol ši taps standi.
7. Tada atsargiai sumaišome kreminio sūrio masę ir grietinėlę. Kremu papuošiame keksiukus. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.