Pamenu, kad kai pirmą kartą mėginau šį receptą, niekada nebuvau ragavusi šamo savo gyvenime. Tad, kai pirmą kartą jo atkeliavo į mano virtuvę, tuo pačiu ir džiaugiausi ir kiek nerimavau, kad nemokėsiu jo tinkamai paruošti. Trumpai pasakius, iškeptas keptuvėje šamas buvo labai skanus ir tikrai nenuviliantis.
Jums tikrai nereikia bijoti, kad ilgai kankinsitės su žuvies paruošimu, nes pats šamas neturi nei žvynų, nei daug kaulų, o žuvis yra liesa, bet tuo pačiu gausiai maistinga. Ir taip pat nėra jokio nemalonaus dumblo kvapo, tikrai, galiu patvirtinti. Kas dar? Ak, taip, galiu pasikartoti - šamas, kaip žuvis, tikrai labai skani. Tikrai labai. Mūsų šeimai patiko taip, kad dabar ši žuvis yra tarp mūsų favoritų.
Na, o mano pirmoji patirtis su šamu prasidėjo nuo citrininio šamo su kuskusu ir vyšniniais pomidorais. Apsivalgymas... Jei dar Jūs niekada neruošėte šamo, tai pradėkite ir Jūs savo draugystę nuo šio ganėtinai paprasto, bet itin gero recepto. O jeigu ir ruošėte, taip pat pažadu, kad šis patiekalas Jums patiks.
Skonis: 10/10. Šamas gaunasi minkštas, sultingas ir itin skanus - tam, kad prisigertų prieskonių jam tikrai nereikia daug laiko. O kuskusas su šviežiais vyšniniais pomidorais čia idealiai dera. Tikrai labai gardu!
Sudėtingumas: Nieko labai sudėtingo ir tikrai paruošti pavyks visiems.