Keptos vištų šlaunelės su bulvėmis

Ingredientai

    • lauro lapų: 5
    • citrinų: 0,5
    • majonezo: 200 gramų
    • garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
    • aitriosios paprikos: 2
    • juodųjų pipirų
    • druskos
    • česnako: 4 skiltelių
    • vištienos šlaunelių: 4
    • bulvių: 1 kilogramo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos šlauneles perpjauname į dvi dalis, sudedame jas į dubenį.
  2. 2. Tuomet ant vištienos dedame laurų lapų, garstyčių, prieskonių, išspaudžiame citrinos sulčių, kelias česnako skilteles.
  3. 3. Tada viską užpilame majonezu bei gerai sumaišome.
  4. 4. Marinuojame maždaug 4 valandas. Išverdame bulves su lupenomis.
  5. 5. Galiausiai į kepimo skardą sudedame vištieną, šalia sudedame virtas bulves bei kepame 60 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Atsiliepimai

Kijevo kotletai iš faršo
(1)
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba su grietinėle
(1)