Minkšti, sultingi bei švelniai saldūs - tokie yra šie vištienos sparneliai iškepti keptuvėje. Nors aš gana dažnai vištienos sparnelius kepu orkaitėje, nes taip yra tiesiog paprasčiau ir patogiau (prisipažįstu už tingėjimą), bet išmėginusi sparnelius paruošti būtent šiuo būdu, keptuvėje, su tirštu medaus-sojos padažu, dabar sparnelius tik šitaip ir gaminu.
Tiesą pasakius, ilgai neužtruksite gamindami tokius vištienos sparnelius, nes jums reikės apskrudinti vištienos sparnelius iš abiejų pusių, supilti padažui reikalingus ingredientus ir palikti troškintis, vis pamaišydami kartas nuo karto. Ir viskas. Šitaip lengva ir paprasta. O kai sparneliai troškinasi padaže, šis palengva tirštėja ir karamelizuojasi, tad padažo skonis yra tiesiog fantastiškas! Na, suprasite, kai tik paragausite.
Šitaip paruošti sparneliai man patys skaniausi patiekti su saliero stiebais ir
mėlynojo sūrio padažu. Taip pat, jeigu norisi, galite patiekti ir su virtais ryžiais, ar kitu mėgstamu
garnyru.