Tokie kalakutienos kukuliai, ruošti keptuvėje, yra "komfortiškas", gana nesudėtingai pagaminamas maistas. Jame yra itališkų skonių - aš naudoju itališkus prieskonius, parmezaną, špinatus. Šį kartą patiekiau su makaronais (naudojau makaronus be gliuteno) ir pakepintomis daržovėmis, bet Jūs galite pasirinkti ir savo pamėgtą
garnyrą.
Kukuliai gavosi minkšti ir sultingi. Juos labai skanu valgyti ir kitą dieną pašildytus. Vietoje kalakutienos, drąsiai galite naudoti ir vištieną.
Kadangi mano keptuvė nėra labai didelė, aš kukulius kepiau per du kartus. Užtenka jų paviršių lengvai apkepinti, nes paskui juos dar reikės troškinti - grietinės padaže.
Padažą aš gaminau su grietine ir sultiniu. Naudojau ekologiško sultinio kubelio gabaliuką.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 18 kukulių.
Erika
Atsakyti