Praeitą savaitę nerealiai užsinorėjau orkaitėje iškeptos
mėsos. Buvau neapsisprendusi, ar kepti
kiaulieną, ar
vištieną, tai nusprendžiau panaršyti internete ir radau savo atsakymą - paprastą orkaitėje keptos, labai sultingos kalakuto krūtinėlės receptą. Galiu tik pasakyti, kad labai džiaugiuosi atradusi šį receptą.
Mes šį kartą kalakutieną pasirinkome valgyti su šviežia
duona, garstyčiomis bei
spanguolių padažu.
Taip pat labai svarbu pastebėti, kad pagal šias instrukcijas iškepta kalakuto krūtinėlė gali stovėti šaldytuve net 1-2 savaites, todėl kalakutienos gabaliukais dar ilgai galėsite mėgautis
karštuose sumuštiniuose arba
salotose. Tad rekomenduoju pasinaudoti mano patirtimi jau dabar.
Dar noriu pridurti, kad šiuo būdu iškepta kalakutienos filė būna itin sultingą, kad ją galima valgyti tiek karštą, tiek atvėsusią.
Jūratė
Atsakyti