1. Pirmiausia į dubenį dėkite maltą kiaulieną, elektriniu smulkintuvu iki košelės susmulkintus grybus, prieskonius, muškite kiaušinį ir berkite džiūvėsius.
2. Tada viską labai gerai išmaišykite.
3. Truputį palikite pastovėti ir masei "susidraugauti" tarpusavyje.
4. Po to drėgnomis rankomis darykite pailgus arba apvalius maltinukus ir apvoliokite džiūvėsiuose.
5. Tuomet apkepkite juos aliejuje keptuvėje.
6. Sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, dėkite maždaug šaukštą grietinės ir patroškinkite maždaug 20 minučių.
7. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Salvė Papšiene
Atsakyti