1. Pirmiausia džiovintus grybus užpilkite vandeniu ir palaikykite kol išbrinks.
2. Paskui pastatykite virti ir kelias minutes pavirkite.
3. Nukelkite nuo ugnies ir pasiruoškite mėsą. Mėsą susipjaustykite norimo dydžio kvadratėliais (geriau nelabai dideliais), svogūną - pusžiedžiais, o morkas kaip mėgstate.
4. Viską suberkite į gilesnę keptuvę ir apkepinkite.
5. Po to įpilkite puse stiklinės vandens ir uždenkite troškintis.
6. Prieš bebaigiant troškintis sudėkite išmirkytus susmulkintus grybus bei suberiam mėgstamus prieskonius (aš naudoju pipirus, mairūną ir mėsos prieskonius).
7. Indelyje pasidarykite padažą – ant sviesto pakepinkite miltus, paskui supilkite skystį kur grybai virė ir įpilkite sojos padažo.
8. Viską supilkite į guliašą, dar keletą minučių pakaitinkite, kad viskas gerai įsigertų. Patiekite ir skanaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau guliašų receptų rasite: Guliašo receptai.