Kiaulienos nugarinės mėsa tiesiog idealiai tinka gaminti įvairiems suktinukams, kurių prisigalvoti galima pačių įvairiausių. Čia vienas iš mylimiausių variantų, kur yra naudojama šoninė ir šparaginės pupelės. Mūsų šeimos niekada nenuvilia.
1. Pradžioje į verdantį vandenį sudedame šparagines pupeles bei paverdame keletą minučių iki norimo minkštumo. Po to perliejame šaltu vandeniu bei paliekame kiaurasamtyje, kad vanduo nuvarvėtų.
2. Tuomet plonai išmušame kiaulienos kepsnelius.
3. Iš abiejų pusių apibarstome džiovintais čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Ant lentelės dedame šoninės riekelę, po to kiaulieną bei po 3 vienetus šparaginių pupelių, susukame bei sutvirtiname mediniu pagaliuku.
4. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą
5. Iš abiejų pusių apskrudiname suktinukus.
6. Po to pašauname į 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 20-30 minučių arba kol iškeps.