1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su žolelėmis bei sūriu, paskaniname pipirais. Gerai įkaitusioje keptuvėje iškepame plonus blynelius (tiek, kiek suktinukų darysite), atsidedame į šoną.
2. Tuomet ant mėsytės dedame šoninę ir kiaušinių blyną bei susukame. Paskaniname druska bei pipirais. Idealiausia naudoti keptuvę, kurią galima dėti ir į orkaitę. Į keptuvę pilame skysto sviesto bei kai šis gerai įkais, apkepame suktinukus iki gražaus rudumo, daugiausiai 5 minutes.
3. Po to viską dedame į 120 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 20 minučių. Štai ir viskas! Beliko patiekti ir skanauti! Mes patys valgėme kartu su virtomis bei pakepintomis bulvėmis, užsipildami susidariusiu bekepant padažiuku ir burokėlių mišraine.
4. Pastebėjimas: Kepdama bijojau, kad mėsa nebūtų sausa kai iškeps. Bet suktinukai iškepė labai fantastiški. Sultingi, neperkrauti jokių prieskonių ir padažų.
Vytas
Atsakyti