Autorius apie receptą
Turiu pripažinti, kad buvau nusiteikusi gaminti
šonkaulius su lipniu barbekiu padažu, apie kuriuos jau pasakojau ir kurie man yra labai skanūs. Visgi internetu nusipirkti šonkauliukai (jau ne kartą kartojau, kad šonkaulius geriau reikia pirkti specializuotuose mėsos parduotuvėse) pasirodė visiškai menki, tokie kepami tiesiog sudžiūtų, nes mėsos ant jų buvo itin mažai. Tad prisiminiau savo tėčio receptą ir nutariau šonkaulius troškinti su raugintais kopūstais. Gavosi tikrai fantastiškai. Žinoma, jeigu reiktų rinktis, pasirinkčiau mėsingus keptus šonkaulius, bet jeigu netyčia nusipirkote menkų kaip aš, labai rekomenduoju išmėginti šį itin gerą receptą.
Atsiliepimai
As
Atsakyti
Jurga