1. Iš pradžių svogūną nulupame bei susmulkinus dedame į keptuvę su sviestu. Kepame, kol taps tarsi permatomi.
2. Pievagrybius nuplauname, nusausiname ir kiekvieną supjaustome į keturias dalis.
3. Tada sudedame į svogūnus ir troškiname maždaug 8-10 minučių.
4. Tuomet įberiame miltus, išmaišome ir troškiname dar porą minučių.
5. Supilame daržovių sultinį, užviriname, supilame grietinėlę ir sudedame garstyčias. Įberiame druskos bei pipirų ir ant mažos ugnies verdame maždaug 10 minučių.
6. Nuplauname ir susmulkiname laiškinius česnakus.
7. Kiaušinius nulupame ir padaliname į keturias dalis.
8. Po to į padažą įpilame citrinos sulčių, kiaušinius ir česnakus. Patiekiame ir skanaujame! Labai skanu valgyti su virtomis bulvėmis. :)
9. Patarimas: Vietoje garstyčių, jeigu norisi, galite naudoti karį.
10. Patarimas: Toks padažas (tik pagamintas visai be kiaušinių) - tinka prie vištienos file ir makaronų.
11. Rekomendacija: Daugiau kiaušinių receptų rasite: Kiaušinių receptai.