1. Pradžioje į dubenį sudedame kondensuotą pieną, maskarponę, kokoso drožles, išlydytą šokoladą, susmulkintus vaflius bei viską išsukame iki vientisos masės.
2. Tuomet gauta mase pertepame vaflių lakštus (imame vaflį, ant jo dedame masės bei tolygiai paskirstome, vėl dedame vaflį, masę ir taip toliau. Paskutinis privalo būti neapteptas vaflis), vaflių paviršių vis lengvai paspaudžiame rankomis, kad kremas geriau susigertų.
3. Tada paslegiame bei įdedame į šaldytuvą, geriausiai palaikome per naktį, kad desertas gerai suliptų bei suminkštėtų.
4. Sustingusį skanėsto viršų apliejame tirpintu šokoladu bei apibarstome kokosų drožlėmis. Palaukiame, kol sustings (trumpam įdedame į šaldytuvą), bei supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Skanaujame!