Tikrai labai mėgstu tokį užkandį iš krabų lazdelių. Taip pat jis labai patinka ir mano vyrui prie šalto alaus bokalo (ačiū ponui Verygai, tikrai tik nealkoholinio), todėl ganėtinai dažnai pasigaminam. O pagaminimas tikrai labai paprastas, ingredientai irgi randami labai lengvai kiekvienoje parduotuvėje. Pabandykite paužkandžiauti ir Jūs, krabai tešloje, tai užkandis kuris vertas Jūsų dėmesio. :)
Tokį receptą pamačiau vienoje laidoje kaip gamina Beata, tad labai ačiū Jai už puikų receptą.
Galimos ingredientų alternatyvos
- Majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu, jei norite sveikesnio varianto.
- Paprastus miltus galima pakeisti pilno grūdo miltais arba kukurūzų miltais traškesnei tekstūrai.
- Raudonosios paprikos miltelius galima pakeisti kario prieskoniais arba švelnia rūkyta paprika.
- Jei nemėgstate krapų, galite naudoti petražoles, baziliką arba kitus žalumynus.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Stenkitės neperkepti krabų lazdelių, nes jos gali tapti per sausos.
- Tešlą reikėtų gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų, taip užtikrindami tolygų apkepimą.
- Krabų lazdeles rekomenduojama perpjauti, nes taip jos geriau įsigers tešlos skonį.
- Aliejų keptuvėje įkaitinkite prieš dėdami apvoliotas krabų lazdeles, kad jos gražiai apskrustų.
- Padažą galite paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kad skoniai geriau susijungtų.
alma
Atsakyti