Autorius apie receptą
Tikrai labai mėgstu tokį užkandį iš krabų lazdelių. Taip pat jis labai patinka ir mano vyrui prie šalto alaus bokalo (ačiū ponui Verygai, tikrai tik nealkoholinio), todėl ganėtinai dažnai pasigaminam. O pagaminimas tikrai labai paprastas, ingredientai irgi randami labai lengvai kiekvienoje parduotuvėje. Pabandykite paužkandžiauti ir Jūs, krabai tešloje, tai užkandis kuris vertas Jūsų dėmesio. :)
Tokį receptą pamačiau vienoje laidoje kaip gamina Beata, tad labai ačiū Jai už puikų receptą.
Galimos ingredientų alternatyvos
- Majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu, jei norite sveikesnio varianto.
- Paprastus miltus galima pakeisti pilno grūdo miltais arba kukurūzų miltais traškesnei tekstūrai.
- Raudonosios paprikos miltelius galima pakeisti kario prieskoniais arba švelnia rūkyta paprika.
- Jei nemėgstate krapų, galite naudoti petražoles, baziliką arba kitus žalumynus.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Stenkitės neperkepti krabų lazdelių, nes jos gali tapti per sausos.
- Tešlą reikėtų gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų, taip užtikrindami tolygų apkepimą.
- Krabų lazdeles rekomenduojama perpjauti, nes taip jos geriau įsigers tešlos skonį.
- Aliejų keptuvėje įkaitinkite prieš dėdami apvoliotas krabų lazdeles, kad jos gražiai apskrustų.
- Padažą galite paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kad skoniai geriau susijungtų.
Atsiliepimai
alma
Atsakyti