Morkytės fri karšto oro gruzdintuvėje - šis keptų morkų užkandis yra puikus būdas pasimėgauti daržovių saldumu, pabrėžtu švelniu sūriu ir gaiviu padažu. Orkaitėje keptos morkų lazdelės tampa švelnios ir šiek tiek karamelizuotos, o pabaigoje pridėtas sūris suteikia kreminio, sodraus skonio. Gaivus padažas su varške ir
rikota, pagardintas česnaku ir citrina, puikiai subalansuoja patiekalo skonį ir prideda švelnios rūgštelės. Tai skanus užkandis ar garnyras, tinkantis prie įvairių pagrindinių patiekalų.
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus būdas suvalgyti daugiau daržovių. Taip iškeptos morkos tampa saldžios, minkštos ir tobulai dera su česnakine varške. Jeigu vistik nenorite varškės padažo, lazdeles galima patiekti su česnakiniu jogurto padažu. Padažą galima pagardinti smulkiai kapotais šviežiais krapais.
Atsakinėjama į Komentarą