Krevetės su ryžiais

Ingredientai

    • rudi ryžiai: 100 gramų
    • krevetės: 200 gramų
    • baltas vynas: 50 mililitrų
    • česnakas: 4 skiltelės
    • rozmarinas
    • druska
    • pipirai
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ryžius virkime atskirai. Kol ryžiai verda į keptuvę įpilkime kelis mažus aliejaus šaukštelius, pakepinkime susmulkintą česnaką ir sudėkime krevetes. Puikiai tiks ir šaldytos.
  2. 2. Truputį pakepinkime, nupilkime susikaupusį nereikalingą skystį, supilkime vyną. Dar kelias minutes pakepinkime, sudėkime išvirtus ryžius į keptuvę, palaikykime kelias minutes.
  3. 3. Prieš pateikdami išmaišykime smulkintą rozmariną. Puikiai tinka su baltu vynu!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.

Atsiliepimai

Keptuvėje kepti kalmarai aštriame padaže
(1)
Krevečių karis su kokosų pienu
(1)
Tradicinės itališkos aštuonkojo salotos
(3)
Krevetės troškinyje su pomidorais ir daržovėmis
(1)