1. Iš pradžių ištirpinusios sviestą, į jį sudedame cukrų, pamaišome dar ant ugnies kelias minutes, kad patirptų cukrus. Tuomet sudedame po vieną kiaušinius, druską ir miltus. Tešla gaunasi skystoka. Pilame ją į skardą ištiestą su kepimo popieriumi.
2. Po to išdėliojame supjaustytus bananus (foto viršuje su bananais), uogas, arba kitus (norimus/turimus) vaisius, kad iškepus eitų supjaustyti gražiais kvadratėliais.
3. Tada kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Iškepusį šiek tiek atvėsiname, ir apibarsčiusios cukraus pudra supjaustome. Lepinamės!
4. Pastebėjimas: Nuotraukoje žemiau tas pats pyragas tik su juodaisiais serbentais.
5. Rekomendacija: Daugiau paprastų pyragų receptų rasite: Paprasti pyragai.
Atsiliepimai