1. Iš pradžių obuolius nulupame bei supjaustome skiltelėmis.
2. Tuomet pudingą išmaišome su maždaug puse stiklinės citrinos sulčių. Likusias sultis užviriname su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
3. Tada sudedame obuolius, dar kartą užviriname, supilame pudingo tyrę ir trumpai paverdame ant mažos ugnies. Perpilame į formą ir dedame į šaldytuvą atvėsti.
4. Želatiną išbrinkiname šiltame vandenyje. Pakaitiname, kad išsileistų bei atvėsiname.
5. Grietinėlę išplakame, atsargiai išmaišome su varškės sūreliais bei želatina.
6. Džiūvesėlius pakepiname svieste bei atvėsiname.
7. Į formą sluoksniais dedame pakepintus džiūvesėlius, obuolius bei varškę.
8. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošiame kepintais džiūvesėlių trupiniais. Lepinamės!
9. Rekomendacija: Daugiau nekeptų pyragų receptų rasite: Nekepti pyragai.
Atsiliepimai