Laksa tai aštri, pietryčių Azijoje labai populiari makaronų sriuba, kurios pagrindą sudaro ryžių arba kviečių makaronai, taip pat aštrus sultinys su kokosų pienu bei vištiena, krevetės arba žuvis. Norint pasigaminti šią sriubą savo virtuvėje reikės daugybės netradicinių bei ganėtinai egzotiškų produktų, bet Santa Maria produkcija tikrai lengva rasti parduotuvėje, tad šia aromatinga sriuba galėsite lepintis gamybai skyrę vos apie 15 minučių.
Skonio pagrindą mums sukurs aitri raudonojo kario pasta (galite, jeigu norisi, naudoti ir raudonojo kario prieskonių mišinį), makaronus aš šį kartą naudojau Ramen, bet įprastai renkuosi ir ryžių makaronus be gliuteno, o kreminės tekstūros bei švelnumo suteiks kokosų pienas. Jeigu kalbėti apie kokosų pieną, kai tik turiu tokią galimybę visada renkuosi Santa Maria kokosų pieną kartoninėje pakuotėje, nes jo sudėtyje yra tik kokosų minkštimas bei vanduo, nėra visai jokių nereikalingų priedų ir E, o ir skonis man pačiai asmeniškai pats geriausias.