Lengva ir gaivi menkių kepenėlių mišrainė

2019-10-17 Autorius oSkanu.lt

Lengva ir gaivi menkių kepenėlių mišrainė
Ar kada gaminote mišrainę su menkių kepenėlėmis? Jeigu ne, tai aš Jums pažadu, kad Jūs labai daug prarandate. Jos paruošimo visai nesudėtingas, vos keli ingredientai, o skonis gaunasi tiesiog puikus. Nenoriu labai Jūsų įtikinėti, bet pabandykite vieną kartą ją pasigaminti ir tas skonis pats Jus įtikins šį patiekalą ruošti daug dažniau! :) 

Ingredientai

    • pomidorai: 2 (kietimo)
    • kiaušiniai: 2
    • svogūnai: 1
    • menkių kepenėlės: ~180-200 gramų
    • mėgstamas majonezas
    • pipirai
    • druska
    • šviežios petražolės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pomidoro kietimą supjaustykite kubeliais.
  2. 2. Tuomet virtus kiaušinius taip pat supjaustykite kubeliais.
  3. smulkiai pjaustyti kiaušiniai
  4. 3. Tada svogūną sukapokite.
  5. susmulkintas svogūnas
  6. 4. Menkių kepenėles pertrinkite šakute.
  7. 5. Dėkite druskos, pipirų, mėgstamo majonezo ir kapotų žalumynų (galite ir krapų, baziliko), išmaišykite.
  8. 6. Prieš patiekdamos maždaug pusvalandį palaikykite šaldytuve, kad skoniai "susidraugautų". Be to šaltos jos skanesnės. Pasilepinkite!