Makaronai su mėsa ir troškintomis daržovėmis

Ingredientai

    • nukaulintos triušienos mėsos 150-200 g.
    • 3-4 svogūnų su laiškais
    • 1 skiltelės česnako
    • žiedinio kopūsto
    • 2 pomidorų
    • morkos
    • 200 g. makaronų
    • grietinės
    • pomidorų padažo
    • 50 g. sviesto
    • krapų
    • petražolių
    • juodųjų pipirų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Paruošiame greitpuodį, sudedame pasmulkintas daržoves ir prieskonines žoleles, juostelėmis pakapotą mėsą, įberiame druskos ir pipirų. Užpilame vandens, kad gerai apsemtu mūsų ingredientus, užkaičiame 25 min. Baigus virti sumažiname puode spaudimą, pakeldami slėgio reguliavimo vožtuvą (laikomės saugumo taisyklių, kad netyčia dangtis nenušoktų ir nepridarytų virtuvėje bėdos) , atidarome puodą, sukratome makaronus. Verdame dar 10-15 min. Įdedame šaukštą pomidorų padažo ir sviesto, gerai išmaišome ir pagardiname smulkintais krapais. Dedame į dubenėlį, skanaus.

Atsiliepimai

Makaronų apkepas su pievagrybiais ir šalavijais (vegan)
(1)
Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu
(3)
Fettuccine makaronai su vištiena ir baltuoju padažu
(46)