tarkuotas parmezano sūris: pagal skonį (arba "Džiugas")
neriebi grietinėlė: 150 mililitrų
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia makaronus išvirkite pagal instrukcijas ant pakelio. Nepervirkite.
2. Tada į keptuvę pilkite šlakelį aliejaus, kuriame buvo saulėje džiovinti pomidorai.
3. Suberkite pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, po kelių minučių - sudėkite tuną.
4. Jei tuno gabaliukai didesni, pasmulkinkite ir kaitinkite.
5. Tuomet dėkite pesto padažą, pilkite grietinėlę, berkite šiek tiek druskos ir šviežiai maltų pipirų, maišydami kaitinkite, kol padažas pataps vientisas.
6. Po to supilkite išvirusius ir nuvarvintus makaronus, berkite sūrio ir gerai viską išmaišykite.
7. Palikite pastovėti kelias minutes, prieš patiekdami galite dar apibarstyti sūriu. Skanaus!
Tunas
Atsakyti