1. Biskvitas: Kiaušinius su cukrumi mikseriu plakite maždaug 7-10 minučių, kol masė padvigubėja. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kavavą, ir šaukštu atsargiai įmaišykite į išplaktus kiaušinius. Pilkite į kepimo formą bei kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 minučių. Nupjaukite viršuje esančią plutelę.
2. Kremas: Želatiną užpilkite vandeniu bei palikite išbrinkti. Į mandarinų sultis berkite cukrų bei puode pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su varške (jei naudojame paprastą, pertriname per sietelį), 350 ml. mandarinų sulčių (150 ml. palikite biskvito sulaistymui) bei kokoso drožlėmis. Ištirpinkite želatiną, atvėsinkite bei supilkite ją į kremo masę. Išplakite viską su mikseriu.
3. Surinkimas: Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi arba maistine plėvele (kad skysta kremo masė neišbėgtų pro formos apačią). Dėkite biskvitą, sulaistykite jį 150 ml. mandarinų sulčių, supilkite kremo masę bei statykite į šaldytuvą sustingti. Geriausiai paliekame per naktį. Sustingusį tortą galima papuošti tarkuotomis mandarino žievelėmis, šokoladu, pabarstukais ar kt. Skanaukite!
4. Pastaba: Išspaudę iš mandarinų sultis neperkošiame jų - naudojame su visais tirščiais.