Autorius apie receptą
Pagal tokį receptą paruošta silkė gaunasi švelni ir kiek saldžiarūgštė. Ją kaip ir dauguma silkės patiekalų skaniausia valgyti su virtomis bulvėmis. Taip pat labai tinka ir virtos-apkeptos bulvės. Man asmeniškai tai buvo naujas atradimas, niekada nemarinuodavau su grietine, o dabar šitaip gaminsiu daug dažniau.
Jeigu norisi dar labiau paįvairinti ir pagaminti egzotiškiau, tai į grietinę galite įdėti tarkuoto arba smulkiai pasmulkinto obuolio.
Jei šio recepto gamybai naudosite marinuotą pirktinę silkę, tai papildomai marinuoti jos visai nereikia. Bet man pačiai daug labiau patinka gaminti su savo pačios pasimarinuota silkute, šitaip gaunasi sveikiau ir skaniau. O taip pat ir pavyksta šiek tiek sutaupyti pinigų.
Atsiliepimai