1. Šiame recepte tikslių daržovių proporcijų tiesiog nėra. Kas Jums skaniausia - to dėkite daugiausia ir tiek. Agurkus, morkas ir svogūnus supjaustome griežinėliais. Į stiklainį įberkite po 4- 5 žirnelius pipirų, įdėkite po lauro lapą. Daržoves sluoksniuokite taip kaip patinka.
2. Tuomet išvirkite marinatą bei užpilkite daržoves. Uždėkite dangtelį bei dėkite į puodą kaitinti. Į puodą įdėkite rankšluostėlį, statykite stiklainį, įpilkite tiek vandens, kad apsemtų pusė stiklainių bei užvirus vandeniui, kaitinkite maždaug 10 minučių. Užsukite dangtelį ir laikykite vėsioje vietoje. Skanaukite! Daržovės gaunasi labai gardžios ir itin traškios.
3. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.