Marinuoti varškės sūrio gabaliukai aliejuje

2024-02-17 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Marinuoti varškės sūrio gabaliukai aliejuje
Mūsų šeimoje visi labai mėgsta varškę ir mes dažnai ją valgome. Na, o man dar pačiai dar labai patinka nauji receptai su ja. Šį kartą labai ir labai pasiteisinęs receptas - marinuotas varškės sūris aliejuje su čili dribsniais ir petražolėmis, todėl dalinuosi nuostabiu receptu ir su jumis. Pagaminimas be galo paprastas, o galutinis rezultatas itin geras. Jei dar niekada šitaip negaminote, tai būtinai tai padaryti jau šiandien, nieko ilgai nelaukdami! 

Ingredientai

    • varškės sūris: 250 gramų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • čili dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • petražolės: ryšulėlio
    • alyvuogių aliejus: 100 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sūrį supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  2. 2. Tuomet petražoles pasmulkinkite ir sumaišykite su druska bei čili.
  3. 3. Tada į indą sluoksniais dėkite sūrį bei prieskonius.
  4. 4. Užpilkite alyvuogių aliejumi.
  5. 5. Po to dėkite į šaldytuvą.
  6. 6. Skaniausi marinuoti varškės sūrio gabaliukai bus po 2 dienų. Galite valgyti tiek vienus, tiek kaip užkandį, tiek berti į salotas. Skanaus!
Marinuoti varškės sūrio gabaliukai aliejuje

Piotras Kovalenko

Skanu. Aciu 🙂
Atsakyti
Rūkytos sviestžuvės ir baklažanų užkandėlė - 11 balų iš 10!
(1)
Grissini duonos lazdelės su Parmezanu
(3)
Mutabal - baklažanų užkandis
(1)