Marinuotos šparaginės pupelės žiemai

2019-08-06 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Marinuotos šparaginės pupelės žiemai
Žiemą visa mūsų šeima labai mėgstame mėgautis savo marinuotis daržovėmis. Dėl šios priežasties stengiuosi gėrybėmis pasirūpinti žiemai. :) Dalinuosi savo receptu, kaip aš ruošiu šparagines pupeles.

Ingredientai

    Marinatui:
    • vanduo: 3 litrų
    • druska: 3 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 9 valgomųjų šaukštų
    • 9% actas: 2 stiklinių
    • krapų žiedai
    • juodųjų pipirų žirneliai: kelių
    • kvapiųjų pipirų žirneliai: kelių
    • lauro lapai: kelių
    • česnakas: 3 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių marinatui nurodytus ingredientus užkaiskite puode virti. Pavirkite šiek tiek.
  2. 2. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus. Sudėkite į marinatą. Pavirkite maždaug 7-10 minučių.
  3. 3. Tuomet pupeles išgriebkite bei sudėkite į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainiukus. Užpilkite marinatu.
  4. 4. Tada stiklainius užsukite. Dėkite dangteliais žemyn bei užklokite storu rankšluosčiu.
  5. 5. Leiskite atvėsti. Laukite žiemos ir skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš šparaginių pupelių rasite: Šparaginės pupelės.
Recepto autorius Kviečiu į virtuvę

undefined

Naudingas
(0)
Bet juk sudėjus į marinata,kuriame yra acto,pupelės bus visiškai kietos....Nemanau kad tai gera mintis..
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Daržovės stiklainyje žiemai
(5)