Šis pomidorų mišrainės receptas labai paprastas, mano naudojamas jau daug metų. Pomidorai patiekale gausis minkšti, tarsi tyrė. Kartu su šeima ją valgome tiesiog kaip šaltą pomidorų sriubą.
Jus tai vadinate mišraine? Skirkite padažą nuo mišrainės, GURMANAI!!!
Atsakyti
Vikte
Aš dar dedu sutarkuotu morkų, pjaustytų svogūnų, prieskonių, truputį aliejaus ir verdu kol lieka nedaug skysčio. Naudojam su žuvimi, silke, į sriubą.
Atsakyti
undefined
Pabandykite supjaustę daržoves kepti orkaitėje, nereikia stovėti prie puodo.
!
Neparašė svarbiausia - nulupti pomidorų odeles!
Atsakyti
undefined
Niekada nelupu odelės - naudingiausia pomidoro dalis.
Atsiliepimai
As
Atsakyti
Li
Vietinis
Atsakyti
Vikte
Atsakyti
undefined
!
Atsakyti
undefined
Paule
Atsakyti
Eglė