1. Iš pradžių dubenyje smulkiai sutrupiname meduolius.
2. Tuomet kitame inde pasigaminame kremą: grietinę sumaišome su šaukštu cukraus pudros, vaniliniu cukrumi ir nutarkuota apelsino žievele (apelsiną galite tiesiog suvalgyti;D).
3. Konservuotus persikus supjaustome juostelėmis.
4. Sluoksniavimas: Į apvalų indą (kepimo skardą atsegamais kraštais) suberiame trečdalį meduolių trupinių bei užpilame ploną sluoksnį kremo.
5. Tada ant kremo išdėliojame persikų juosteles. Po to vėl užpilame ploną sluoksnį kremo. Ir vėl - meduolių trupinių. Taip sluoksniuojame, kol viską sunaudosime. Viršutinis sluoksnis privalo būti trupininis.
6. Padedame į šaldytuvą visai nakčiai, kad sustingtų. Paskui torto viršų pabarstome likusia cukraus pudra. Mėgaujamės!
7. Rekomendacija: Daugiau meduolių tortų receptų rasite: Meduolių tortai.
Atsakinėjama į Komentarą