1. Iš pradžių sviestą ištirpiname bei paliekame atvėsti, o per tą laiką plakame kiaušinius su cukrumi, citrinos žievele ir vaniliniu cukrumi iki gražių putų.
2. Tuomet susimaišome miltus su kepimo milteliais ir riešutais bei beriame į išplaktų kiaušinių masę. Išmaišome ganėtinai atsargiai šluotele.
3. Po to supilkite sviestą bei viską sujunkite. Tešlą dėkite į keksiukų formeles (mano buvo labai mažos, tai dėjau vos vieną arbatinį šaukštelį) bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
4. Kepimo laikas labai priklausys nuo keksiukų dydžių (ir turimos orkaitės). Man užteko vos 9-10 minučių. Pasilepinam!
5. Pastebėjimas: Laikome sandariai, kad nesudžiūtų.
6. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.