1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Į kepimo skardą patalpiname keksiukų popierines formeles.
2. Tuomet į didelį dubenį suberiame miltus, abiejų rūšių cukrų, kepimo miltelius bei druską. Išmaišome. Supilame pieną, aliejų, įmušame kiaušinį bei įberiame vanilinio cukraus. Viską maišome, kol masė tampa vientisa.
3. Tada obuolį nulupame, supjaustome norimo dydžio gabalėliais bei atsargiai įmaišome į obuolius.
4. Po to naudodamos šaukštą, pripildome tris ketvirtadalius keksiuko popierėlio bei apibarstome trupučiu cukraus pudros.
5. Kepame maždaug apie 20 minučių, kol keksiukai dailiai paruduoja. Mėgaujamės!
6. Pastebėjimas: Vietoje cukraus pudros galite kiekvieną keksiuką pabarstyti ir ruduoju cukrumi.
Jonita
Neturėjau cukraus pudros, bet rezultatas nuostabus. Iškart buvo visi suvalgyti!
Atsakyti
Jonita
Atsakyti
Irena
Atsakyti