1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Pasiruošiame 12 keksiukų formelių.
2. Tuomet dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą bei druską.
3. Kitame dubenyje sumaišome kartu vandenį, rikotą, actą, vanilę bei kiaušinį. Įmaišome skystus produktus į sausus, nepermaišome.
4. Tada įmaišome šokolado gabalėlius, galiausiai atsargiai įmaišome avietes. Padaliname tešlą į formeles, kepame maždaug 15 minučių (tikriname mediniu pagaliuku). Atvėsiname 5 minutes formoje, išimame bei pabaigiame vėsinti ant grotelių. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Kadangi šiuose keksiukuose nėra daug riebalų, juos ganėtinai sunku gražiai išimti iš popierėlių, dėl šios priežasties geriau būtų kepti riebalais išteptoje formoje be jų.