Įprastai visi saldainiai gaunasi saldūs. Tai šitie nėra išimtis, jie taip pat saldūs bei labai gardūs, nes pagaminti iš morkų, su riešutais ir razinomis (esu gaminusi ir be jų, bet mums labiau patiko su jais), ir prieskoniais. Tai taip pat gali būti labai skani dovana, kurią galima supakuoti ir dovanoti per įvairiausias šventes.
Kai patį pirmą kartą paragauji, tikrai ne iškart pagalvoji, kad čia yra naudojamos morkos. Bet jei labai labai stengiesi ir šiek tiek nusimanai, apie desertų gamyba galiausiai gali suprasti, bet virtuvės naujokai niekada nepasakys.
Šis receptas itin paprastas, kaip apšvietė recepto autorė - kiek naudojame stiklinių sutarkuotų morkų, tiek pati naudojame stiklinių cukraus, o sviesto, keturis kartus mažiau nei cukraus (vieną kartą jį pamiršau - irgi gerai gavosi, net be sviesto.
Visi kiti priedai gali būti pagal pageidavimus, norus bei fantaziją, taip pat ir kišenės dydį arba spintelių turinį, bet citrinos rūgštelė šiuose saldainiuose yra privaloma.
Iš nurodytų ingredientų kiekio man gavosi 24 nedideli saldainiukai.
Atsakinėjama į Komentarą