1. Iš pradžių sausainius sulaužome, sviestą ištirpiname, viską sudedame į elektrintį trintuvą bei sutriname.
2. Tada torto formos dugną išklojame su kepimo popieriumi, paskirstome sausainių-sviesto masę, gerai paspaudžiame bei dedame į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
3. Želatiną užpilame vandeniu bei paliekame, kad išbrinktų.
4. Tuomet kivius nulupame bei supjaustome nedideliais gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, įberiame cukraus bei paverdame maždaug 4-5 minutes ant silpnos ugnies.
5. Paskui įmaišome išbrinkintą želatiną, nuimame nuo viryklės bei gerai išmaišome, kad želatina visiškai ištirptų.
6. Masę atvėsiname bei elektriniu trintuvu sutriname į tyrelę.
7. Varškę bei jogurtą išplakame, sumaišome su atvėsusia kivių tyrele.
8. Ant sausainių pado dedame sluoksnį supjaustyto griežinėliais banano, tuomet pusę varškės-kivių-jogurto kremo, vėl bananą, užpilame likusį kremą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
9. Puošiame kakava, kiviai arba pagal savo norus ir pageidavimus. Skanaujame!
Jurate
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti
Gražina
Atsakyti
Rita
Atsakyti
Kepeja
Atsakyti
Vilma
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
undefined
Atsakyti
Regina
Atsakyti
Saulė
Atsakyti