1. Pagrindas: Pradžioje 24 centimetrų skersmens tortinę išklokite kepimo popieriumi.
2. Tada sausainius sumalkite iki smulkių trupinukų, gerai išmaišykite su ištirpintu sviestu, suberkite į paruoštą tortinę, pirštais suslėkite pyrago pagrindą su pakeltais krašteliais. Pastatykite į šaldytuvą.
3. Sūrio masė: Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, bei palikite išbrinkti. Maskarponę išplakite su Rududu. Grietinėlę, atskirkite inde, išplakite iki standumo, sumaišykite su maskarponės kremu. Želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje, neleiskite užvirti. Šiek tiek pravėsinkite bei greitai įplakite į pyrago kremą. Gautą masę supilkite ant sausaininio pagrindo. Pastatykite į šaldytuvą.
4. Galiausiai po kelių valandų, papuoškite riešutais bei karameliniu padažu. Galite skanauti.
Rasa
Kiek dėti želatinos? Nes dėjau visą pakelį (masė per skysta).
Atsakyti
Rasa
Atsakyti