Tokia orkaitėje iškepta avižinė košė ne tik numalšina alkį, bet ir jaukia šiluma užpildys sielą. Mėlynių, obuolių tyrės, avižinių dribsnių ir cinamono skoniai yra tikrai paprasti, bet gerai pažįstami ir dėl to tokie tinkami labai tinkami pusryčiams. Kepant košės paviršius karamelizuojasi ir tampa traškus, tuo tarpu pati košė išlieka minkšta, vientisa bei kreminė. Tikrai labai gardu.
Tik patiekiame ir valgome dar šiltą. Galima su jogurtu, pieno šlakeliu arba klevų sirupu. Aš tokią košę pilna burna galėčiau valgyti bene kiekvieną dieną. Turiu pripažinti, kad pastaruoju metu taip ir darau. Paprasta, bet labai gera, tikrai labai gera košė. O kaip kvepia namuose ją kepant... Tikrai rekomenduoju pasigaminti jau šiandien!:)